Başkan Yılmaz’dan Bafra’ya İkinci Köprü Müjdesi


Başkan Yılmaz’dan Bafra’ya İkinci Köprü Müjdesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl açılan Bafra Türbe Kalaycılı Köprüsü ile ilçenin 100 yıldır çektiği ulaşım sıkıntısını bitiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla  ikinci köprü için de düğmeye basmıştı.

İlçede ulaşım sıkıntısı olan tüm mahalleri köprü ile birbirine bağlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Koşu ve Fener Mahalleri arasına yapılan 11 ayaklı köprüdeki çalışmaları hızlandırdı.

SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Çalışmaları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kızılırmak'ın iki yakasını Türbe-Kalaycılı Köprüsü ile bir araya getirdik. O gün köprümüzün açılışı sırasında 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız demiştik. Sözümüzü tuttuk. İlçemizdeki ikinci köprü de inşallah yılbaşına kadar bitmiş olacak. Yapılan bu köprüler ile Bafra’mızın katma değeri misli misli artıyor. " dedi.

Köprünün 11 ayaklı ve 2.5 milyon TL maliyetli olduğunu belirten Başkan Yılmaz ,köprünün açılışı ile birlikte Kızılırmak'ın iki yakasında olan Koşu Mahallesi ile Fener Mahallesinin birbirine bağlanacağını da sözlerine ekledi. 


Yayın Tarihi: 07/09/2017