Samsun İyilerle Tarih Yazacak


Samsun İyilerle Tarih Yazacak

İyi Parti Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, gösterilen yoğun ilgiden dolayı miting havasında gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, “Bu kalabalık, bu coşku her yerde var. Bugün Atakum’da inancını ve iradesini net bir şekilde ortaya koymuştur” diye konuştu.

Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Atakum İlçe Başkanı Şakir Kabakçıoğlu, Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, Mahalle Muhtarları, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımın yoğunluğuna dikkat çeken Büyükşehir Adayı Tüfekci, ‘‘Bu kalabalık, sahadaki gücümüzün yansımasıdır. Samsunlular bu iki kutup arasında kalmaktan sıkıldı. Samsun artık üçüncü ve en temiz yol olarak gördüğü iyilerin yolunda yürüyor. Sahaya inemeyenler bu kalabalığa iyi baksın, çünkü karşılığını 31 Mart akşamı sandık sonuçlarında görecekler’’ dedi.

SAMSUN İYİLERLE TARİH YAZACAK

İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun için birliktelik çağrısı yaparak, bu şehir için siyaset üstü bir şekilde çalışacaklarının sözünü verdi. Tüfekci, ‘‘1 Nisan sabahı Rabbim nasip eder ve siz de bizleri bu göreve layık görürseniz, göreve başlar başlamaz A partisi B partisi demeden Samsun’a hizmet için kolları sıvayacağız. Biz bu yola sizler için, 23 yıldır düşünülmeyen, geri planda bırakılan Samsun için çıktık. Altyapı, Trafik, Üstyapı, İşsizlik hepsi tarih olacak. 1 Nisandan itibaren Samsun iyilerle birlikte tarih yazacak. Projelerimizle geliyoruz. Çok çalışmak için geliyoruz. Makamları tekrar halkımızın hizmetine sunmak için geliyoruz. Atakum için Atakum’un mimarı Adem Bektaş ile birlikte en iyisini yapmak için çıktığımız bu yolda sizlerin desteğini bekliyoruz. Bu coşku, bu heyecan ve inancınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum ’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

BİZ ATAKUM’UN TA KENDİSİYİZ

İyi Parti Atakum SKM açılışında konuşan Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, göreve geldiklerinde kaybedecek 1 günlerinin dahi olmadığını vurgulayarak, hemen işe koyulacaklarının sözünü verdi. Bektaş, kazananın Atakum olacağının altını çizerek, "1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi Atakum Belediyesinin tüm birimlerini teyakkuza geçireceğiz. Biz yönetilen, yönlendirilen değil, yöneten bir başkanlık yapacağız. Bizim 6 ay belediyeyi tanımak, 6 ay hayırlı olsun ziyaretleri, 6 ay iade-i ziyaret ile geçirecek vaktimiz olmayacak. Atakum'u da, Atakum Belediyesini de çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Çünkü biz Atakum'luyuz, Atakum'un ta kendisiyiz. Atakum Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından, bir gün bile kaybetmeden işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak. Kazanan Atakum olacak" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/03/2024 - 14:52