Bayramımızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum


Bayramımızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Deveci mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizi paylaşma, dayanışma ve komşuluk hukuku duygularıyla saran bir bayramı daha birlikte yaşıyoruz. Kültürümüzün bu önemli bayram gününde ailelerimizle, komşularımızla ve sevdiklerimizle beraber olmanın mutluluğunu taşıyoruz. 

Paylaştıkça bereketi artan bu bayramda, biz de dayanışmamızı paylaşarak büyütmek adına “Sen de Kurbanını Paylaş” sloganıyla çalışma başlattık. Bağışçılardan gelen kurban etlerini kentimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıp bayram mutluluğunun daha fazla haneye girmesi için çalışacağız. Sizler de kurban etlerinizi ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isterseniz, AtaMarket Gıda Bankamızı veya Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezimizi bayramın üçüncü gününe kadar ziyaret edebilirsiniz.  

Bayramlar birlik ve dayanışma duygusu hepimizi sardığında büyük anlam ifade eder. Bu duygularla çevrelendiğiniz nice bayramlar dileyerek, Kurban Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; bayramımızın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ile kardeşlik getirmesini diliyorum."


Yayın Tarihi: 28/06/2023 - 14:32