Geçmişten Günümüze Mirasımız Katı Sergisi Açıldı


Geçmişten Günümüze Mirasımız Katı Sergisi Açıldı

Atakum Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Geçmişten Günümüze Katı’ (Kağıt Oyma) Sergisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Merkezi’nde ziyarete açıldı.

Atakum Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak görev yapan Neşe Geven’in hazırladığı Geçmişten Günümüze Mirasımız Katı’ Sergisi sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılışını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Başkanvekili Turan Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hanife Papila ve kursiyerlerin yaptığı sergi 3 Şubat gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Sergi açılışında emeğin olduğu yerde huzur ve mutluluğun eksik olmayacağını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bir yerde emek, özveri var ise orada mutluluk vardır. Biz üretene, emek verip ortaya bir şeyler çıkarana her zaman destek olduk. Bu serginin açılmasında emeği geçen değerli öğreticimiz Neşe Geven hanımı tebrik ediyorum. Sergide yer alan eserlerin hepsi birbirinden güzel ve değerli. Bir tablonun ortaya çıkması günler, belki aylar alıyordur. Bunun maddi değeri zaten paha biçilemez. Ama o eser ortaya konulurken harcanan emek, yaşanan duygular bambaşkadır” dedi.
 


Yayın Tarihi: 29/01/2018