Fatsa Medya Akademisine Tiyatrolu Uğurlama


Fatsa Medya Akademisine Tiyatrolu Uğurlama

Fatsa Belediyesi organizesinde bir hafta süren Medya Akademisi eğitmen ve katılımcılarına Belediye Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları doğaçlama tiyatro sporu ile uğurlama gerçekleştirdi.

Kendileri de bir haftadır Fatsa Medya Akademisi kursunda olan Belediye Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları katılım belgelerini alır almaz sahneye çıkarak kurs eğitmenleri ve arkadaşlarına doğaçlama tiyatro sporu sundu.

Tiyatroyu Fatsa Medya Akademisi kursunda katılanların belgesini taktim eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da izledi. “Mesaiden Sahneye” adlı doğaçlama tiyatro sporu ile kahkaha dolu bir saat geçiren medya akademisi kursiyerleri ve eğitmenleri unutamayacakları bir gün yaşadılar. Özellikle Medya Akademisi eğitmenlerinin taklitleri ile süslenen hikayeler izleyenleri kahkahaya boğdu.

Tiyatro sonunda sahneye gelerek bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yoğun ve verimli geçen bir haftanın sonunda böyle bir etkinlikle kapanış yapmak hem eğitmenlerle hem de katılımcılara tatlı bir sürpriz oldu. Bugünü özel kılan Dünya tiyatro günü olmasıdır. Bu vesile ile başta gösteri sanatları atölyesi oyuncuları olmak üzere tüm Tiyatro ve tiyatro emekçilerinin günü kutlu olsun” dedi.

 


Yayın Tarihi: 29/03/2022 - 12:12