“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Fatsa’da Açıldı


“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Fatsa’da Açıldı

KUDOF arşivinde bulunan 40 fotoğraf sanatseverlerle buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla “Ordu’da Sonbahar” adlı fotoğraf ve envanter sergisi açıldı.

Fatsa Kültür Sarayında gerçekleşen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “BU SERGİ GÖRSEL OLARAK HAYATI ANLAMANIZI SAĞLAYACAK”

Sergi açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İnsan hayatı da bu fotoğraflar gibidir. Hayatı yaşıyoruz, fotoğraflanıyor ve sonra geriye dönüldüğünde arşivde neler olduğuna bakılıyor. Bugün de “Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği”nin arşivinde yer alan birbirinden güzel sonbahar fotoğraflarını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Görsel olarak hayatı anlamanızı sağlayacak olan bu sergi dolayısıyla Kültür Daire Başkanlığımıza, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ, MİLLETİMİZİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK HİZMETLER SUNMAK”

Milletin geleceğine imza atacak hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Tekintaş, “Milletin ve ülkenin geleceği için hepimizin faydalı olması gerekiyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte bizlerin hedefi, bu zamana kadar hizmet etmekten büyük onur duyduğumuz milletimizin duasını almak, milletin geleceğine imza atacak hizmetler sunabilmek ve hayatı kolaylaştırmak. Bunun için de Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri olarak daima millete hizmet vermeye hazır olacağız” şeklinde konuştu.

“Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği”nin (KUDOF) arşivinde bulunan 40 fotoğrafın yer aldığı sergi, 23 Ekim-23 Kasım 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

Ordu’da sonbaharın gelişiyle ortaya çıkan doğal güzelliklerin anlatıldığı “Ordu’da Sonbahar” adlı fotoğraf ve envanter sergisi Fatsa’dan sonra Ünye Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ilgisine sunulacak.


Yayın Tarihi: 23/10/2018

Diğer Resimler

“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Fatsa’da Açıldı
“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Fatsa’da Açıldı
“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Fatsa’da Açıldı