Babalar Ve Çocukları Bu Şenlikte Buluşuyor


Babalar Ve Çocukları Bu Şenlikte Buluşuyor

Hayata geçirdiği sosyal yönlü çalışmalarla toplumun tüm kesimlerinin takdirini kazanan Altınordu Belediyesi “Babalar Günü” dolayısıyla hayatın gerçek kahramanları babalar ve en değerli varlıkları çocukları için “Babalar Günü şenliği” düzenliyor.

Altınordu Durugöl mahallesinde bulunan Trafik Eğitim parkında 17-18 Haziran tarihlerinde hafta sonu iki gün boyunca devam edecek şenlikte babalar ve çocukları gönüllerince eğlenecekler.

BABALAR GÜNÜ ŞENLİĞİ HAFTA SONUNA DAMGASINI VURACAK 

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan “Babalar Günü” bu sene Altınordu’da çok renkli geçecek. 17 Haziran Cumartesi günü Altınordu Trafik Eğitim Parkı içerisinde bulunan sinema salonunda saat. 13.30’da film gösterimi ile başlayacak etkinlik renkli görüntülere sahne olacak.

Babaları anlatan unutulmaz filmlerin izleneceği şenlikte hem babalar hem de çocukları bir arada unutamayacakları bir babalar günü yaşayacaklar.  Babalar sinema keyfi yaşarken çocukları da müzikler eşliğinde gün boyu devam edecek Karagöz Hacivat Gösterisi, Sihirbaz, tarihi kahramanların gösterileri, animasyon gösterileri, Yüz boyama Etkinliği ve çeşitli aktivitelerle gönüllerince eğlenecekler. Altınordu belediyesinin ikramlarıyla tatlanacak şenlik, sürprizler ile çok renkli geçecek. Babalar Günü Şenliği Pazar günü saat 18’de sona erecek.

BAŞKAN TÖREN “TÜM ALTINORDU’LU KIYMETLİ BABALARI ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE BU ANLAMLI ETKİNLİĞE BEKLİYORUZ”

Başkan Aşkın Tören “Altınordu Belediyesi olarak yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan tüm babalara ve onların en değerli varlıkları çocuklarına unutamayacakları bir Babalar günü yaşatmak istiyoruz. Bunun için de Babalar Gününe özel bir şenlik düzenledik. 17-18 Haziran Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştireceğimiz bu anlamlı etkinliğe tüm Altınordu’lu kıymetli babaları çocukları ile birlikte bekliyoruz. İki gün boyunca dolu dolu geçecek Babalar Günü Şenliğine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 15/06/2023 - 13:42