Samsun’dan 3 Okul Ankara’da Sahneye Çıkıyor


Samsun’dan 3 Okul Ankara’da Sahneye Çıkıyor

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması” nın eleme heyecanı İstanbul’dan sonra Ankara’da devam ediyor. 1-2 Nisan tarihlerinde Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapılacak Ankara elemelerinde Samsun’u 3 okul temsil edecek. Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi, Atakum Anadolu Lisesi, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencileri finale kalmak için sahneye çıkacak.

Ankara elemeleri için okullarında kurdukları orkestralarla çalışan Samsunlu genç ve yetenekli müzisyenlerin hedefi, yarışmada okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak.

Her sene binlerce liselinin coşkulu bir katılım gösterdiği yarışmanın Ankara elemelerinde, 32 ilden toplam 133 okul yarışacak.

Büyük Final 29 Nisan’da İstanbul’da

Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions’un  liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın eleme etabı,  1-2 Nisan’da Ankara  ve 8-9 Nisan’daki İzmir elemeleri ile son bulacak.

Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali ise 29 Nisan’da  İstanbul’da Volkswagen Arena’da yapılacak.


Yayın Tarihi: 29/03/2016