Başkan Sandıkçı’dan Öğrencilere Ödül


Başkan Sandıkçı’dan Öğrencilere Ödül

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Filistin’de çocukların ve bebeklerin açlıkla mücadele ettiğini belirtti

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede düzenlenen ‘Kudüs’ün İzinde Bilinçlenme Yolculuğu Projesi’ kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödülleriyle buluştu. Resim, Mektup ve Şiir kategorilerinde derece giren öğrenciler ödüllerini Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın elinden aldı. İsrail’in uluslararası hukuku yok sayarak Filistin’e yönelik saldırılar gerçekleştirmeye devam ettiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Terör devleti İsrail, Filistinli kardeşlerimize yönelik soykırım yapmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Canik Filistin İçin Tek Yürek

İsrail’in Filistin’e yönelik insani yardımların ulaşmasını engellediğini ve Filistinlilerin açlıkla mücadele ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Barbar İsrail hastaneleri, şehirleri, köyleri, eğitim binalarını ayrım gözetmeksizin ve kasıtlı olarak yok etmeye ederken, Filistinli kardeşlerimize ulaştırılmak istenen yardımları engelleyerek bebekleri, çocukları ve tüm insanları gıda yetersizliği ve açlıkla karşı karşıya bırakmaktadır. Sözde medeniyet savunuculuğu yapan ülkeler, tek suçları Müslüman olmak olan Filistinli kardeşlerimize yönelik yapılan bu saldırılar karşısında ise sessizliğini koruyor” şeklinde konuştu. Başkan İbrahim Sandıkçı, İsrail’in Uluslararası Adalet Divanı’nın (UAD) ihtiyati tedbir kararlarını yok saydığını hatırlatarak, Filistin’de yaşanan insanlık dramının daha da derinleştiğine dikkat çekti.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 3 kategoride ödüllerin dağıtıldığı programa Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Canik İlçe Müftüsü Bayram Karar, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.


Yayın Tarihi: 01/03/2024 - 12:17