“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Ünye’de Açıldı


“Ordu’da Sonbahar” Fotoğraf Sergisi Ünye’de Açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve KUDOF işbirliği ile düzenlenen “Ordu’da Sonbahar” isimli fotoğraf sergisi Ünye Sanat Galerisi’nde açıldı. Başkan Tekintaş, “Her ay açtığımız sergilerle şehrimizi sanat ve sosyal hayatla buluşturuyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Sanat Galeri’sinde gerçekleştirilen sergi açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül, ilçe protokolü ve birçok sanatsever katıldı.

“ŞEHRİMİZİ, SANAT VE SOSYAL HAYATLA BULUŞTURMAYA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Hazırlanan sergileri ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde ardından ise Ünye ve Fatsa ilçesinde sanatseverlerle buluşturduklarını söyleyen Başkan Tekintaş, “Bir ay süreyle ilçelerimizde kalan sergilerin güzelliklerden vatandaşlarımız istifade etme şansı buluyor. Bu da bizim sanata, sosyal hayata ve şehre verdiğimiz önemi gösteriyor. Büyükşehir Belediyesinin de iş birliği içerisinde olduğu bu sergide, Kuzey Doğu Fotoğrafçıları Derneği’nin arşivinden seçilen en güzel fotoğraflar yer alacak. Bu sergide yer alan kırk eser farklı farklı mekânlarda vatandaşlarımıza sunulmuş olacak. Her ay yer farklı bir ilçede açtığımız bu sergilerle şehrimizi sanat ve sosyal hayatla buluşturmak istiyoruz” dedi.


Yayın Tarihi: 27/11/2018