YEPAŞ Artık E-Devlet’te


YEPAŞ Artık E-Devlet’te

YEPAŞ, kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkânı sağlamak amacıyla kurulan e-Devlet'te yerini aldı. YEPAŞ, müşterilerine e-Devlet üzerinden abone ve sayaç bilgilerini kontrol etme ve borç sorgulama işlemlerini yapabilme imkânı sağlayarak artık bu platformda yer alıyor.

Bu kapsamda YEPAŞ’ın, gelişen teknolojik dijitalleşmeyi takip etmek ve müşterilere yenilikçi hizmet sunmak amacıyla e-Devlet üzerinden yeni bir proje başlattığını belirtilen açıklamada, müşterilerinin "tek tık" ile elektrik borçlarını sorgulayabileceği, abone ve sayaç bilgilerini kontrol edebileceği bilgisine ulaşabileceği kaydedildi.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam yaptığı açıklamada, görevli elektrik tedarik şirketi olarak Samsun, Ordu, Çorum Amasya ve Sinop’ta çalışmalarına devam ettiklerini ve müşteri memnuniyetine odaklandığını ifade etti, "YEPAŞ, müşteri hizmetlerine yönelik tüm süreçlerini dijitalleştirme ve bu yönde hızlı ve verimli bir perakende satış şirketi haline getirme vizyonu doğrultusunda hızla ilerlemektedir. Önceliğimiz, müşterilerimizin, hizmetlerimize daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşır olmasını sağlamak. Bu kapsamda hizmet ağımıza dâhil ettiğimiz e-Devlette yer alarak müşteri memnuniyetimizi daha üst sevilere çıkarmaktır. Kendi sektörümüzde, müşterilerimizin evinden çıkmadan borç ve alacaklarını sorgulayabileceği,  abonelik bilgilerini görebileceği ve çok yakında devreye alacağımız, abonelik işlerinin web sitesi üzerinden yapılmasını amaçlayan bir takım yeniliklerle, birçok projemizle çok yakında yeni hizmetler ile müşterilerimizin karşısına çıkacağız” dedi.


Yayın Tarihi: 30/01/2019