Samsun'u 2023'e Birlikte Taşırız


Samsun'u 2023'e Birlikte Taşırız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'un güçlü bir şehir olmasını hedefleyen bir anlayış ile şehrimizi ancak birlikte 2023'e taşıyabiliriz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kongrelerini tamamlayan AK Parti İlçe Teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Atakum İlçe Teşkilatının misafiri oldu. Yeniden başkanlığa seçilen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Genç, Köksoy'a yeni dönemde başarı diledi. Başkan Genç, Samsun'un birlikte hareket edilmesiyle gelişebileceğine dikkat çekti.

'UYUMLU ÇALIŞIYORUZ'

Samsun'un ancak birlik-beraberlik içerisinde gelişebileceğine işaret eden Başkan Osman Genç, "Biz teşkilatlarımızla her zaman uyumlu çalışıyoruz, bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. AK Belediyeciliğin öncüsü sayın Cumhurbaşkanımızın rehberliğinde şehrimizi daha ileriye taşımak adına birlikte hareket etmeliyiz. Samsun'un güçlü bir şehir olmasını hedefleyen bir anlayış ile şehrimizi ancak birlikte 2023'e taşıyabiliriz" dedi.

'KOŞMAK ZORUNDAYIZ'

Yeni Türkiye'de herkesin koşması gerektiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Şehir olarak Milletin Adamı Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin hızına ayak uydurmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Yeni Türkiye için çalışırken bizler de hızlı koşmak zorundayız. Çünkü biliyoruz ki, Milletin Adamı'nın temposuna ayak uyduramayanların Yeni Türkiye'de yeri yok. Biz Samsun'u dünyayla ne kadar buluşturabilirsek, uluslararası arenada markamızı ne kadar yükseltirsek, insanlarımızın mutluluğuna o kadar katkıda bulunuruz. Ancak bunu ortak akılla, birlikte başarabiliriz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 04/10/2017