Canik’in Dertleriyle Dertlenebilmek İçin Canik’te İkamet Etmek Gerekir


Canik’in Dertleriyle Dertlenebilmek İçin Canik’te İkamet Etmek Gerekir

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, “İlçenin dertleriyle dertlenebilmek için öncelikle Canik’te ikamet etmek gerekir. Atakum'da oturup Canik'in dertleriyle dertlenmek mümkün değildir” dedi.

Canik ilçesinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla dertleşen, onların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, projelerini anlatıp destek istedi. Esnaf ziyaretleri de yapan Hocaoğlu, 31 Mart seçimlerinde ilçede yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

Soğuksu Spor Kulübü sporcularıyla bir araya gelen Yılmaz Hocaoğlu, “Hasan Doğan Spor Salonu'ndan başka, bölgemizde gençlerimizin spor yapabilecekleri doğru dürüst bir tesisimiz yok. Biz göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden biri Toptepe, Karşıyaka, Hasköy, Belediye Evleri, Uludağ mahallelerine hitap edecek kapsamlı bir spor kompleksi yapmak olacaktır” dedi.

Gençlerin, eğitim, spor, kültürel ve manevi gelişimlerinin öncelikleri arasında olacağını ifade eden Hocaoğlu, ilçe halkının dertleriyle dertleneceklerini dile getirdi. Canik’in dertleriyle dertlenebilmek için öncelikle Canik’te ikamet etmek gerektiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, “Atakum'da oturup Canik'in dertleriyle dertlenmek mümkün değildir. Biz her gün, her an ilçe halkımızla birlikteyiz. Onların arasındayız. Canik’in sokaklarını, mahallelerini adım adım geziyor ve vatandaşlarımızla dertleşiyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/03/2024 - 17:04