Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız


Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ziyaretler ve gezilerde karşılaştığı belediye çalışanlarının da gönlünü ferahlatıyor. Ender Gür, "Göreve geldiğimizde birileri gibi çalışanlarımızı işten çıkarmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında Karaağaç, Arım Köseli ve Uzunlu mahallelerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında karşılaştığı belediye çalışanlarıyla da sohbet eden Gür, onların içini ferahlattı.

KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM

Ender Gür, "Çarşamba Belediyesi'nde kurulu bir düzen var. Belediye Başkanımız ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan'ın kurduğu sistem var. Buna entegreler yapacağız ama kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Geçmiş dönemlerde toplu işçi çıkarması yapan birileri gibi davranmayacağız. Hiçbir çalışanımızı işten çıkarmayacağız. Çarşamba Belediyesi'nde çalışan tüm kardeşlerimin içi rahat olsun ki, seçimden sonra da aynı şekilde mücadeleye hep birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 29/02/2024 - 11:14