Serhat Türkel Parti Örgütüne Teşekkür Etti


Serhat Türkel Parti Örgütüne Teşekkür Etti

CHP Atakum’da belediye başkan adayının belirlenmesi için yapılan ön seçimden büyük bir üstünlükle çıkan Serhat Türkel, parti örgütüne ve emektarlarına teşekkür etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Atakum Belediye Başkan adayının belirlenmesi için CHP’li üyeler sandık başına gitti. 6 adayla gerçekleştirilen ön seçimde, Serhat Türkel sandıktan büyük üstünlükle çıktı. Kullanılan 2 bin 592 oyun 865’ini alan Serhat Türkel’in adaylığının CHP Parti Meclisi’nde onaylanmasının ardından resmen açıklanması bekleniyor.

Sandık sonuçlarının ardından bir açıklama yapan Türkel, parti örgütüne teşekkür etti. Hep birlikte kazanacaklarını vurgulayan Türkel şunları söyledi:

“Bizi biz yapan şeyin her zaman birliktelik olduğuna inandım. Örgütümüzü örgütlemeden başarmanın mümkün olmadığını savundum, savunmaya devam edeceğim. Sadece Atakum’un değil, şehrimizin hatta memleketimizin geleceğini şekillendirmek için omuz omuza, birbirimize sıkı sıkıya bağlı şekilde mücadele edeceğiz.

KAZANAN ATAKUM OLACAK

Atakum örgütümüz kentimizin geleceği için kararını verdi. Bu karardan çıkan sonuç, hiç kimse için son olmayacak. Bu sonuç 2028 iktidar yolculuğumuz için başlangıç olacak.

Bir evladınız olarak her zaman bana güvendiniz. Ben de her zaman bu güvene layık olmak için çalışacağıma, ailem bildiğim örgütümüzün gücüne güç katmak için mücadele edeceğime söz veriyor, her birinize teşekkür ediyorum. Desteğini esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi'nin cefakar emektarlarına sonsuz teşekkür ediyorum.

Örgütümüzün iradesi ve desteğiyle çıktığımız bu yolda kazanan Atakum olacak.

Öyle bir kenetleneceğiz ki kazanan Atakum olacak”


Yayın Tarihi: 22/01/2024 - 18:02