Şenlik Sokak’taki Çalışmalar Tamamlandı


Şenlik Sokak’taki Çalışmalar Tamamlandı

Giresun Belediyesi şehir genelinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından Aksu Mahallesi Şenlik Sokak üzerinde başlatılan yol betonlama ve merdiven yapım çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 1 ay önce başlatılan çalışmaların tamamlanması ile yol ve merdiven araç ve yaya trafiğine açıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren birim yetkilileri şunları söyledi; “Aksu Mahallemizde geçtiğimiz aylarda yapılan doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan mevcut yol ve merdivenin yeniden yapımı için çalışmalara başlanıldı. İlk etapta yolun mevcut üst yapısı ve merdiveni sökülerek alt zemin düzenlemesi yapıldı. Mevcut altyapıda iyileştirmelerinde yapılmasının ardından, yolun ve merdiven basamaklarının beton dökümü yapıldı. Merdiven basamakları modern karo taşlar ile döşenerek, şık bir görünüm kazandırıldı. Merdiven kenarlarına ferforje demir korkuluk yapılarak yaşlı ve çocuklar için daha güvenilir hale getirildi.”

Gemirlerçekeği Mahallesi Çırak Deresi bölgesinde bulunan bir başka merdiveninde çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer, şehir genelinde bulunan tüm merdivenlerde yenileme çalışmalarının devam edeceğini ve bu sayede şehrimize yakışan renkli, şık ve modern merdivenler olacağını söyledi. 


Yayın Tarihi: 16/01/2018