Samsun.com.tr Yayın Hayatına Başladı


Samsun.com.tr Yayın Hayatına Başladı

Samsun'u tüm yönleriyle dünyaya tanıtmak amacıyla yola çıkan samsun.com.tr internet sitesi yayın hayatına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Samsun’u her açıdan tanıtmayı amaçlayan kültür, tarih ve turizm sitesi samsun.com.tr yayın hayatında “Samsun'u gör” mottosunu kullanacak.

Kültür ve sanat etkinlikleri, doğa sporları, yöresel lezzetler, gezilecek yerler, 17 ilçenin tarihi gibi bir çok içeriğin yer aldığı sitenin tanıtılmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ömer İdris Akdin, "Samsun’u gör mottosuyla yayına aldığımız bu sitemiz, kentimizin değerlerinin tanıtılması çalışmalarına önemli katkılar sağlayacaktır. Sitede, Samsun'un tarihi, kültürel zenginlikleri ve bugünkü aşamaya gelirken geçirdiği gelişmelerden yöresel lezzetlerine, 17 ilçesi ile birlikte gezilecek yerlerden doğa sporları etkinliklerine varıncaya kadar birçok konu detaylı bir şekilde yer alıyor. Kentimize dair tüm etkinlikler artık internet üzerinden de takip edilebilecek. Tasarımı ve kolay kullanımıyla dikkat çeken bir sayfa oldu. Tamamen kendi bünyemizdeki yazılım ekibimiz tarafından tasarlanan samsun.com.tr uyumlu teknik altyapısıyla ilgi görecektir” dedi.

Sitenin kentin tanıtımı açısından önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de, TEKNOFEST Karadeniz’in bu yıl Samsun’da yapılacağını hatırlatarak, “Böylesi büyük ve önemli organizasyon ile şehrimizin tanınırlığını ve bilinirliğini artırmak için adeta seferber olduk. Sitenin yayına girmesi ile birlikte kültür ve turizm alanında Samsun’un tanıtım çalışmalarına daha da hız vereceğiz. Önümüzdeki günlerde #samsunugör mottosuyla hashtag çalışmaları başlayacak. Diğer kentlerimizle de bu süreci yaygınlaştıracağız" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 11/02/2022 - 15:55