Hayata Anlam Katanlar Kurban Emanetlerini Yerine Ulaştırdı


Hayata Anlam Katanlar Kurban Emanetlerini Yerine Ulaştırdı

Samsun'da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği bu Kurban Bayramı'nda da kendilerine emanet edilen kurban vekaletlerini Afrika ve deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi ve mazlumlara ulaştırdı.

Samsun'da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği'ne bağlı ekipler deprem bölgesinde ve Afrika'da Kurban Bayramı boyunca yoğun mesai harcayarak, mazlumlar ve ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Derneğe bağlı ekipleri, Afrika Tanzanya'da ve deprem bölgesini kapsayan 11 ilde kendilerine emanet edilen kurban vekaletlerini titizlikle gerçek ihtiyaç sahibi ve mazlumlara ulaştırdı.

Hayata anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, 2023 kurban organizasyonunu yüz aklarıyla tamamladıklarını vurgulayarak, “Hiçbir aksaklık yaşamadık.  Kurban organizasyonumuzu yüz akıyla yaptık. Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir acı yaşadık. Biz de Türkiye kurbanlarımızı deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdık. Ayrıca Afrika'da bu yıl Tanzanya'da kurban organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Bizlere güvenleriyle kurban vekaletlerini ulaştıran, insanların yüzünde tebessüm oluşmasına, sofralarına et girmesine vesile olan bağışçılarımıza, gönülülerimize ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 06/07/2023 - 16:45