Şehir Hastanesi İçin İhale Tarihi Netleşti


Şehir Hastanesi İçin İhale Tarihi Netleşti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Memur-Sen Ordu Şubesi yeni hizmet binası açılışında, Ordu Şehir Hastanesi için yapılacak olan Ön Yeterlilik İhalesi tarihinin netleştiğini belirtti.

GÜNDOĞDU’DAN ŞEHİR HASTANESİ İÇİN BİR MÜJDE DAHA

Memur-Sen Ordu Şubesi yeni hizmet binası açılışına Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, BemBir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da katıldı.

Geçtiğimiz günlerde YPK kararı çıkan Ordu Şehir Hastanesi için Ön Yeterlilik İhalesi tarihi de belirlendi. Memur-Sen Ordu Şubesi yeni hizmet binası açılışına konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Şehir Hastanesi’nin Ön Yeterlilik İhalesinin 8 Mayıs 2018'de gerçekleştirileceğini açıkladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi, Ordumuz'daki sağlık hizmetlerini daha üst boyuta taşıyacak ve hemşehrilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek. Geçtiğimiz ay YPK kararı onaylanan Ordu Şehir Hastanesi'nin Ön Yeterlilik İhale tarihi de netleşti. 274 bin metrekare alana, 900 yataklı olarak inşaa edilecek hastanemizin Ön Yeterlilik İhalesi 8 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. İhtiyaç halinde 1200 yatak kapasitesine çıkarılabilecek hastane çağın gereklerine uygun son teknoloji teçhizatla donatılacak ve otel konforunda olacaktır. Tüm hemşehrimize hayırlı olsun" dedi.


Yayın Tarihi: 07/04/2018