Sayın Uyanık Ne Kadar Uyanık?


Sayın Uyanık Ne Kadar Uyanık?

Samsunsporumuzun yeni kadro ve anlayışla yönetimi hayırlı uğurlu olsun. Ancak yeni sistemin oturması için bekleme süresi de dolmadan birkaç uyarıda bulunmak isterim.

Teknik Direktörümüz Taner Taşkın, “Bu ligde her şeyi ciddiye almaz iyi motive olamazsanız işiniz zor.” İfadesiyle işin ciddiyetine vurgu yaptığı konuşmasıyla sahada sergilediği ciddiyet arasında çelişki var. Kendi ifadesiyle sezonun en iyi futbolunu oynadığı maçla kupadan tez zamanda elenmemiz taraftarın bu çelişkiyi fark etmesine ve tepki koymasına neden oldu.

“Ben takımın son durumundan memnunum” diyen Teknik Direktörümüz taraftarı “memnun olduğu sonuç buysa bizim şampiyonluk seneye de mümkün değil” ümitsizliğine iter ki taraftarsız Samsunspor motivasyonunu iyice yitirir. Taraftar haklı zira futbol sonuç odaklı bir spor.

Bir camianın, şirketin, toplumun önünde olan etkin isimler tutum ve davranışlarına dikkat etmek zorundadır. Bu tutumlar olumlu çarpan etkisi yapabileceği gibi olumsuz da çarpan etkisi yapabilir. Aman iletişim becerisi deyip küçümsememek lazım. Bu takımın en büyük zenginliği bu şehrin bu takıma olan inancıdır. Bu inancı yitirmemize yol açacak tutum ve davranışlardan sorumluların uzak durması gerekir.

Değerli Samsunspor yönetimine takımın gidişatı için ellerini çabuk tutmalarını ısrarla tavsiye ederim; zira perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor. Başarılar dilerim.  

Sevgilerimle,

Asım Kurumahmut


Yayın Tarihi: 27/09/2018