Samsun Tarım Fuarı 28 Eylül’de Açılıyor


Samsun Tarım Fuarı 28 Eylül’de Açılıyor

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  TZOB Ziraat Odaları Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği, 19 Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in değerli destekleri ile hazırlanan SAMSUN TARIM FUARI 2016 2.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 28 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Samsun İl ve ilçelerinin yanı sıra Karadeniz’ in ve Orta Anadolu’ nun birçok İlinden protokolün ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla 28 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 12.00’de Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek açılış törenini, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR da katılacak.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri ikinci kez tek çatı altında sunmayı hedefleyen ve her yıl daha da profesyonelleşen, konusunda bölgesinin en etkili buluşması olan fuarımız, iki ayrı salonda, 10.000m2 kapalı, 40.000 m2 açık alan olmak üzere toplam 50.000 m2’lik alanda düzenlenecek.

Karadeniz ve Orta Anadolu’ dan o binlerce çiftçinin buluşacağı fuarda, her türlü tarımsal ürün ve ekipman, yepyeni teknolojiler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Tarımda verimlilik artışı, tarım ürünlerinde çeşitliliğin arttırılması konuları fuarın ve fuarda düzenlenecek olan seminer ve konferansların ana hatlarını oluşturacak.

Samsun 2.Tarım Fuarı’nın tüm bölge ekonomisine ve çiftçilerimize olumlu katkılar sağlamasını ve daha verimli tarım, hayvancılık uygulamaları ile bölgenin sektördeki potansiyelini daha etkin kullanmasını hedeflemekteyiz. 

Tüm bölge halkını ve ilgilileri, sektörün bölgedeki en önemli buluşmasına davet ediyoruz.


Yayın Tarihi: 18/09/2016