Samsun 7. İnşaat Fuarı Açıldı


Samsun 7. İnşaat Fuarı Açıldı

4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 7. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı görkemli bir açılış programı ile gerçekleşti.

Samsun 7. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan 7. Samsun İnşaat Fuarı, sektörün yoğun ilgisi ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü’nün konuşmaları ile açıldı.

Bölgenin tek inşaat fuarını, 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında 10.00 ile 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Samsun TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odası iş birliğiyle Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuara, Gürcistan, Azerbaycan başta olmak üzere Rusya, Ukrayna, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlardan çok sayıda ziyaretçi bekleniyor.


Yayın Tarihi: 05/05/2023 - 22:23