Türkiye’nin En Geniş Kapsamlı Tarım Fuarı; Growtech Eurasia


Türkiye’nin En Geniş Kapsamlı Tarım Fuarı;  Growtech Eurasia

Türkiye’nin en geniş kapsamlı tarım fuarı Growtech Eurasia, yenilikleri ile dünya lideri olma yolunda.

Tarım alanında Türkiye’nin en büyük, dünyanın lider fuarı olmaya aday Growtech Eurasia, 30 Kasım – 03 Aralık 2016 tarihleri arasında 700’den fazla ulusal ve uluslararası katılımcı ile 80 bin ziyaretçi hedefiyle, Antalya Expo Center’da gerçekleşecek. Tarım sektörüne alternatif yeni pazar fırsatları sunan Growtech Eurasia;

Sektör için her yıl ortalama 550 milyon dolar iş hacmi yaratan Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 30 Kasım – 03 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 700’den fazla ulusal ve uluslararası katılımcı ile 80 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Fuar, katılımcılarının ve ziyaretçilerinin Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu’ya, Kuzey Afrika’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar çok geniş bir coğrafyadaki pazarlara ulaşmalarını sağlıyor.

Komşularımızla ticaret geçmişimizin uzun yıllara dayandığını belirten UBM EMEA (Istanbul) Fuarcılık Grup Direktörü Engin Er, “Rusya Federasyonu ile bugün çözülmekte olan sorunlar gösteriyor ki, hedef pazarlarımızı genişletmemiz, geleceğimiz adına alınacak en doğru karar. İşte Growtech Eurasia bu nedenle üreticilerimiz için çok önemli.  Geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 680’in üzerinde katılımcı ve 77 ülkeden yaklaşık 80 bin ziyaretçi Growtech Eurasia’daydı. İnanıyoruz ki, Türkiye’nin tarımsal üretimde bölgesinde lider, dünya genelinde küresel aktör olmasına hizmet eden Growtech Eurasia, üreticimizin yüzünü güldürmeyi yine başaracak” dedi.

Fuar Alanını 10 bin m2  Büyüdü

Growtech Eurasia Tarım Fuarı’nın, nesilden nesile tarım yapan çiftçilerden, seralarda ve binlerce dönüm arazide modern tarım tekniklerini kullanan yeni nesil üreticilere kadar sektörün tüm kesimlerini kucakladığını ifade eden Engin Er, “Growtech Eurasia olarak tarımsal üretimimizin ekonomimize sağladığı önemli katkıyı daha da büyütmek istiyoruz. Bu nedenle katılımcı ve ziyaretçilerimize yeni ticari işbirliği fırsatları sunmak üzere hizmet çıtamızı yükseltmeye devam ettik. Öncelikle katılımcı ve ziyaretçilerimizden gelen talepleri dinledik ve fuar alanı büyüklüğümüzü 40 bin m2’den 50 bine çıkardık. Bu büyüklüğü en verimli şekilde kullanabilmek amacı ile fuar alanımızı 4 farklı ürün ve hizmet grubuna göre konumlandırdık. Böylelikle ziyaretçilerimiz ilgi alanlarına göre, ‘Sulama ve Sera Teknolojileri’, ‘Bitki Besleme ve Koruma’, ‘Traktör ve Tarım Makineleri’ ile ‘Tohumculuk’ ana ve alt kategorilerindeki firmalara kolaylıkla ulaşabilecekler” dedi.


Yayın Tarihi: 23/08/2016