Samsun'da Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Açıldı


Samsun'da Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Açıldı

Samsun'da Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği, Doç. Dr. Gökhan Aksan'ın Liderliğinde Hizmetinizde!

Samsun'da kalp sağlığına yönelik önemli bir adım daha atıldı. Karadeniz'in ilk ve tek yan dal kliniği olarak hizmet veren Özel Kardiyoloji Muayenehanesi, kardiyoloji ve ritim bozuklukları alanında uzmanlaşmış Doç. Dr. Gökhan Aksan'ın yönetiminde kapılarını açtı. Tam donanımlı bir kardiyoloji muayenehanesi olarak, merkezimizde çeşitli kritik hizmetler sunulmaktadır.

Hizmetler arasında elektrokardiyografi (EKG), ekokardiyografi (EKO), 24 saatlik ambulatuvar kan basıncı ölçümü (tansiyon holter), 24 saatlik holter EKG (ritm holter) ölçümü, yapay zeka tabanlı 3 boyutlu vektörkardiyografi analizi (Cardisio), radyofrekans/cryo kateter ablasyon, pacemaker (kalp pili) ve ICD uygulamaları, üç boyutlu haritalama yöntemi ile ablasyon, koroner anjiografi (KAG), kalp pili kontrolü, biventriküler (CRT) pacing uygulamaları, üç boyutlu elektrokardiyografi ile aritmi ve koroner arter hastalığı analizi gibi birçok önemli işlem bulunmaktadır.

Kalp hastalarının konforlu bir şekilde tetkik ve tedavilerini alabilecekleri bu merkezde, muayene süresi 30-40 dakika olarak planlanmıştır. Klinik, hafta içi 10:00-18:00 saatleri arasında ve hafta sonları (Pazar hariç) 10:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kalp sağlığınız bizim için önemli! Doç. Dr. Gökhan Aksan liderliğindeki Kardiyoloji Uzmanları ekibi, sizleri Samsun Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği'ne bekliyor.


Yayın Tarihi: 20/11/2023 - 16:53