Ordu Büyükşehir’den Öğrencilere Sosyal Market Desteği


Ordu Büyükşehir’den Öğrencilere Sosyal Market Desteği

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Sosyal Market bu kez de ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerinin yüzünü güldürecek. Sosyal marketten yardım alan ailelerin tamamı hayata geçecek uygulamadan yararlanabilecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde klasik belediyeciliğin dışında gönül belediyeciliğini de kente yayıyor. İnsan odaklı projelerle vatandaşların yaşam standardını artıran Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Sosyal Market projesi ile de ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Açıldığı günden bu yana dezavantajlı vatandaşların A’dan Z’ye ihtiyaçlarının karşılandığı Sosyal Market şimdi ise ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerine fayda sağlayacak.

KIRTASİYE YARDIMI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Sosyal Market aracılığıyla sağlanan destek kapsamında kırtasiye ürünleri büyük bir özenle hazırlanarak market raflarına yerleştirildi. Öğrencilere, İlkokul çantası (beslenmeli) Ortaokul lise çantası, abaküs, su matarası, kırmızı kalem, kurşun kalem, 12’li kuru boya, silgi, 60 sayfa küçük boy kareli defter, 60 sayfa küçük boy çizgili defter, 40 sayfa orta boy resim defteri, kalemlik, kalem traş, 60 sayfa büyük boy çizgili defter, yapıştırıcı prit ve 60 sayfa büyük boy kareli defter desteği verilecek.

Projeden sosyal marketten yardım alan ihtiyaç sahiplerinin çocuklarının tamamı yararlanabilecek.


Yayın Tarihi: 16/09/2023 - 14:06