Mustafa Demir: "Samsun Altın Çağını Yaşayacak"


Mustafa Demir: "Samsun Altın Çağını Yaşayacak"

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Millete hizmet için yol yürüyoruz. 31 Mart’tan sonra Samsun altın dönemini yaşayacak’’ dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında 3 ilçede daha partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışlarına katıldı. Mustafa Demir, Çarşamba, Ayvacık ve Terme'deki açılışlarda yaptığı konuşmalarda iddialı açıklamalarda bulundu. 31 Mart'ta Büyükşehir'de bayrağı devralacağını söyleyen Demir, "Samsun'a altın bir dönemi yaşatacağız" dedi.

'ROLLER DEĞİŞİR, HEDEFİMİZ DEĞİŞMEZ'

31 Mart seçimlerinde Samsun’dan Türkiye’ye güçlü bir ses vereceklerine inandıklarını söyleyen Mustafa Demir, "Samsun'da, Çarşamba'da başkanlık görevini yapan arkadaşlarımız şehirlerimizi güzel bir açılımla, vizyonla ciddi bir yere taşıdı. Şimdi roller değişti ama yol arkadaşlığımız değişmedi. Samimiyet değişmedi, hedef değişmedi. Bizim işimiz Çarşambamıza, Samsunumuza ülkemize hizmet yolu" diye konuştu.

'KARŞIMIZDAKİLERİN İŞLERİ GÜÇLERİ YIKMAK'

Millet İttifakı’nı eleştiren Mustafa Demir, "İşleri güçleri yıkmak bunların, haberiniz olsun. Yapmak adına, istikbal adına, insan adına, medeniyet adına, gelecek adına en ufak bir tasaları yok. Türkiye’nin geldiği yer neresi? 4 İHA’nın parasını verdik, yıllarca parasını ödediğimiz İHA'yı bize vermediler. Bu ülkenin, bu milletin verdiği güçle bir ülkeye 12 tanesini satar hale geldik. Cumhur İttifakı ruhu, 31 Mart'ta cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonraki ilk yerel seçimde istikbalimizi, devletimizi çok daha yüceltecek. İlkadım şehri olan Samsun'dan, çok güzel cevap vereceğiz" dedi

'BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIM'

31 Mart sonrasında Büyükşehir'de bayrağı devralacağını söyleyen Mustafa Demir, "Bayrağı bırakılan yerden çok daha yukarılara taşıyacağız. Bizim yolumuz hizmet yolu. 3 dönem milletvekilliği, komisyon başkanlığı, bakanlık yaptım. Şimdi tekrar hizmet için yollardayım. Milletvekilliği, bakanlık döneminde bana ulaşamayan oldu mu? Olmadı. Belediye başkanlığında da olmayacak. İşi iş yapmaz işi adam yapar. Başaran bir insan, işini bilen bir insan yerleştirdiğinizde, yetki verdiğinizde, sorumluluk verdiğinizde gözünüz arkada kalmıyor değil mi?" diye konuştu.

'BÖLGENİN BAŞKENTİ SAMSUN İÇİN...'

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yaptığı açıklamalarda ayrıca halka, "Bölgenin başkenti olan Samsun için, kendi kalkınırken bölgeyi de kalkındıran Samsun için, kendi kalkındığında Türkiye’nin kalkınmasına katkı veren Samsun için bunu istiyoruz. Merak etmeyin sizi mahcup etmeyeceğiz. Samsun’a altın bir dönemi yaşatacağız" mesajını verdi.


Yayın Tarihi: 27/02/2019