Kongreye Kadar Mevcut Yönetim


Kongreye Kadar Mevcut Yönetim

AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine atanan Hakan Karaduman basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Teşkilat içi temayül saha çalışması neticesinde genel merkezlerinin  il başkan adayı olarak belirlenen 5 ismin  Genel merkezde Cumhurbaşkanı ile il başkanlığı hususunda birebir görüşme imkanının olduğunu belirten Karaduman, "  Her bir adayımız, benimle birlikte bu görüşmelere katılan Sayın Adnan Varol , İhsan Kurnaz, Salih Çevik ve  Yılmaz Hocaoğlu ile şu an bu çatının altındayız ve beraberiz .Böylelikle tüm AK Parti ailesine ve Samsun'a teşkilatımız huzurunda en güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik mesajı vermekteyiz. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılan görüşmeler neticesinde il Başkanlığı görevi liderimiz Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafıma tebliğ edildi." dedi.

BİN DOST AZ, BİR DÜŞMAN FAZLA

AK Parti'de isimlerin ve makamların önemi olmadığını belirten Karaduman, " Türkiye'de kenetlenmiş, tek bayrak tek millet tek devlet tek vatan anlayışıyla hedeflerine yürümeye devam eden büyük bir aileyiz . Partimizin Kader'i ile ülkemizin kaderi aynıdır aynı istikamettedir.   Samsun teşkilatı olarak bizim üzerimize düşen partimizin kuruluşundan bugüne kadar partimizi benimsemiş sevmiş emek vermiş yolu bu kapıdan geçmiş herkese tekrar kazanmak,  küskünlükleri dargınlıkları bitirmek, hiç kimseyi asla ve asla kaybetmemektir.

Birlik ve beraberlik içinde görevlerimizi layığınca yapmak. 2019 yılı içinde yapılacak olan çok önemli seçimler arifesinde eksiklerimizi gidererek  Muharrem başkanımızdan teslim aldığımız bayrağı daha üst seviyelere taşımaktır bizim için bin dost az bir düşman fazladır." diye konuştu.

KONGRESİ YAPILMAYAN İLÇELERDE BAŞKAN ADAYLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman basın toplantısında gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Gençlik Kollarının bir temsilcisi olarak onlar adına da başkanlık koltuğunda oturduğunu ifade eden Karaduman, " Gecikmiş ilçe kongrelerini tamamlayacağız. Mart Ayı'nın sonuna doğru da İl Kongremizi yapacağız. Bu kongreye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Tamamlanacak olan ilçe kongrelerindeki başkan adaylarımız için de çalışmalarımız sürüyor.

KONGREYE KADAR MEVCUT YÖNETİM KURULU İLE DEVAM

Kongreye kadar mevcut yönetim kurulu ile devam edeceklerini açıklayan Karaduman, 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanları'nın değişimi  ile ilgili soruya da ," Şu anda gündemimizde kongre var. Bu konu kongre sonrası süreçte değerlendirilecek. 2 Ay gibi kısa bir zamanımız ve çok yapacak işimiz var. Bu konuyu daha sonra görüşeceğiz!" diye cevap verdi


Yayın Tarihi: 22/01/2018