Gençlerden Yahya Çınkıl'a Yoğun İlgi


Gençlerden Yahya Çınkıl'a Yoğun İlgi

Ziyaret ettiği her yerde adeta aday gibi karşılanan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a gençler de özel ilgi gösteriyor. Çınkıl, "En değerli hazinemiz gençliğimiz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl gençleri de unutmuyor. Esnaf ve çay ocağı ziyaretleri yapan Yahya Çınkıl, kahvehaneler, oyun salonları, spor salonları gibi gençlerin çokça bulunduğu mekanları da ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor. Gençlerin özel ilgi gösterdiği Çınkıl, "En değerli hazinemiz gençliğimiz" dedi.

GENÇLER, ÜLKEMİZİN EN DEĞERLİ HAZİNESİ

Gençlerin önemine işaret eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, "Gençlerimiz, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatıdır. Geleceğimiz olan gençlerin kendileri, aileleri ve ülkelerine yararlı insanlar olarak yetişmeleri için, İlkadım'ımıza ve Samsun'umuza katma değer üretecek bireyler haline gelebilmeleri için yapılması gereken ne varsa yapmak boynumuzun borcudur. Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek ve bu ideali yaşatacak olan gençlerimizdir. Ülkesine, milletine, bayrağına bağlı, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, milli ve manevi değerleri özümsemiş bir gençlik için, gelecek nesilleri ihya edecek çalışmalar ortaya koymak bizlerin en temel sorumluluğudur. Gençlerimize her alanda donanımlı olabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, yetkinliklerini artırabilecekleri, medeniyet değerlerimizi kuşanarak evrensel değerlerle buluşabilecekleri ortamları ve imkanları oluşturmalıyız" dedi.

GENÇLERLE İLETİŞİMİMİZİ KOLAY SAĞLIYORUZ

Gençleri önemsediğini, fikirlerine değer verdiğini ve gençlere sonuna kadar güvendiğini de belirten Çınkıl, "Türkiye'nin bir çok ilinde gençlik ve medeniyet eksenli eğitimler vermiş birisi olarak gençlerimizle iletişimimizi çok kolay sağlıyoruz. Aynı frekansı yakalıyor, beklentilerini biliyor, geleceğe umutla bakabilecekleri bir vizyon ortaya koyabiliyoruz. Gençliğimiz, heyecanımız, azmimiz, bilgi, birikim, tecrübe ve deneyimimizle yol gösterici olmak, örnek olmak zorundayız. Saha çalışmaları yaparken karşılaştığımız genç kardeşlerimizin gözlerinde gördüğümüz ışık, bizlere kalbi muhabbetle yaklaşmaları, heyecanımıza heyecan, azmimize azim katıyor" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 02/01/2024 - 20:15