Muradiye Ergin, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Oldu


Muradiye Ergin, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Oldu

Samsun’da medya ve sivil toplum kuruluşlarında aktif çalışmalarıyla tanınan Muradiye Ergin, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Samsun Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Samsun İl Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelen Muradiye Ergin, Ak Parti 27. dönem Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Ergin, burada yaptığı basın açıklamasında şunlar söyledi;

“Bu partinin ilk kuruluş günlerinde kapı kapı dolaşarak, muhataplarımıza kendimizi tanıtarak yola çıktık. Hizmetine koşacağımız her ferdin gönlüne de dokunmak için tanıttık, tanıdık…

Kendimizi anlatırken derdimiz önce anlamak oldu. Bizden ne bekleniyor, gençlerimizin hayalleri neler… Umut yetiştiren bu halka gayret sunmak olması gerekendi. Ve emanet edilen yaratılmışların en şereflisiydi. Bu sebepten her basamakta, her alanda yeniden, yine yorulmadan çalışmayı gaye edindik.

Bu yolda adım attığımız her arkadaşla duruşumuzdan taviz vermeden dimdik yürüme gayretinde olduk.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyen ecdadın, ileri görüşlü, sosyal devlet anlayışını sürdürmek. Bu AK Partiye, sadece güçlü bir partinin üyesi olma amacıyla değil, bu GÜÇLÜ İRADENİN GÜÇLÜ İDEALİNDE bir gayret parçası olmak niyetinde davrananlarla mümkündür. Bunun için ecdad edebiyle edeplenmiş, halkına hizmet ederken muhatabının asılda Hakk olduğunun bilincinde neferler gereklidir.

Bugün görüyorum ki yeni nefeslere ihtiyaç var. Menfaatten uzakta, insanlığa hizmetin yaşam felsefesi olduğu kişilerle, yeni nesillerin yetiştirilmesine ihtiyaç var. Birilerinin içerden ve dışarıdan hesaplarıyla “hasta” etmek istediği bu ülke ümmetin son umudu olmakla şereflendirilmişse; bize düşen azmetmektir.

Bizler görev istenmez, tevdi edilir edebi ile yetişen bir nesiliz. Kuruluşundan bugüne dek gerek aktif olarak çalıştığım dönemde gerek dışarıdan desteklediğim dönemde bir idealin temsilcisi olmaya çalıştım. Bugün yeniden aktif olarak sahaya inmek istiyorsam yine ve yeniden emanet şuuruyla adım atıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği süreç ortada. Bugün her zamankinden daha çok, her zamankinden daha heyecanlı bir çalışmaya ihtiyacımız var. Geleceğe umutla bakabilmek, bugün yarının hayalini kuran nesle bir ideal aşılayabilmek için sahada her alanda hizmet edilmeli diye düşünüyorum.

Bugün siyasetin gördüğü en karizmatik lider; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN idealleriyle bu ülkeye bir gelecek vaat etmiştir. İnsana yatırım yapmayı bizzat talim ettirdiği projeleri ile, sergilediği dik duruşu ile bu milletin hak ettiği değer görmesine vesile olmuştur. Makamlar geçici, kişiler geçici, baki olan millettir, devlettir. Baki olan yalnızca Hakk’tır. Bu şuuru, bu bilinci bizlere yaşadığı her tecrübe ile bizzat öğretmiş olan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, benim de siyasetteki ilk adımımın vesilesidir. Yola çıktığım ilk günkü heyecanla, dün gibi hafızamda tuttuğum sözleri ile; dün Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’la yola çıktım. Bugün yine onunla yürüyorum. ”


Yayın Tarihi: 26/04/2018