Yahya Çınkıl: ‘’Tecrübemizi İlkadım İçin Kullanacağız’’


Yahya Çınkıl: ‘’Tecrübemizi İlkadım İçin Kullanacağız’’

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, gittiği her yerde aday gibi karşılanıyor. Yabancılar Pazarı esnafının yoğun ilgi gösterdiği Çınkıl, "Gittiğimiz her yerde ismimiz üzerinde toplumsal mutabakatın sağlandığını görüyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Samsun Yabancılar Pazarı'nı ziyaret etti. Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın, Yabancılar Çarşısı Oda Başkanı Olcay İnaç, Yabancılar Pazarı Spor Kulubü Başkanı Ali Akyüz, Yabancılar Çarşısı Onursal Başkanı Ali Çoban ile görüşen Çınkıl, çarşı esnafıyla da buluştu. Gittiği her yerde aday gibi karşılanan Çınkıl, Yabancılar Pazarı esnafının da ilgisiyle karşılaştı.

TOPLUMSAL MUTABAKAT SAĞLANDI

Yabancılar Pazarı yönetimine ve esnafına ilgileri için teşekkür eden İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, "Seçim çalışmalarımız kapsamında İlkadım'ı karış karış geziyoruz. Her kesimden insanımızla bir araya geliyor fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gittiğimiz her yerde bize gösterilen teveccüh, ismimiz üzerinde toplumsal mutabakatın sağlandığını gösteriyor. Bu da sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. İnşallah el ele, gönül gönüle daha güzel günlere hep beraber ulaşacağız." dedi.

TECRÜBEMİZİ İLKADIM İÇİN KULLANACAĞIZ

Daha önce hem belediye hem Özel İdare yöneticiliği tecrübesi bulunduğunu da hatırlatan Çınkıl, "Hem  belediyede başkan yardımcılığı hem de İl Özel İdaresi Gerel Sekreterliği görevlerini yürüterek önemli bir tecrübe kazandım. Bilgi, birikim, donanımla birlikte saha pratiğimiz de oluştu. Bu artıları inşallah İlkadım için kullanacağız. İlçemizin alt yapı başta olmak üzere, ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarına vakıfım ve bu sorunların çözüm yollarını da iyi biliyorum. İlkadım'ın geleceği için ortak akla önem veren, adil, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek ilerleyeceğiz. İlkadım'ın tamamını kucaklayacak bir anlayış ile hareket edeceğiz. Yediden yetmişe her yelpazeden, her fikirden, her görüşten insanımız belediyecilik modelimizi gururla sahiplenecek." dedi.


Yayın Tarihi: 29/12/2023 - 12:12