Oktay Avcılar: ‘’İlkadım Hak Ettiği Hizmeti Fazlasıyla Alacak’’


Oktay Avcılar: ‘’İlkadım Hak Ettiği Hizmeti Fazlasıyla Alacak’’

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, yerel yönetimlerin AK Parti ile özdeşleştiğini belirterek, "Samsun'un merkezi olan İlkadım ilçemiz hakettiği hizmeti bizimle birlikte fazlasıyla alacak" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, aday adaylığı sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaf temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Oktay Avcılar, 31 Mart 2024 günü İlkadım ilçesinin AK belediyecilik ile buluşarak hakettiği hizmeti alacağını söyledi.

İlkadım İlçesinde yaptıkları ziyaretlerde insanların gönül belediyeciliğine hasret kaldığını gözlemlediklerini belirten Oktay Avcılar, ''Ülkemiz Mart 2024'de sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın hala konuşulan yerel yönetim anlayışı bizim en önemli yol göstericimiz olacak. Samsun'un merkezi olan İlkadım ilçemiz gönül belediyeciliği ile hakettiği hizmeti bizimle birlikte fazlasıyla alacak" dedi.

''Belediyecilik AK Parti'nin işi'' diyen Oktay Avcılar, ''Belediyecilik hizmet işidir. Bizler yönetimi ve yapacağımız çalışmaları istişare odaklı ortak akıl ile yapacağız. Yönetirken halkımızı da kucaklayacağız. Tecrübeli ekibimizle İlkadım'a halkımıza kalıcı eserler bırakmak istiyoruz'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 05/12/2023 - 18:06