Milletvekili Köktaş'tan Kurban Bayramı Mesajı


Milletvekili Köktaş'tan Kurban Bayramı Mesajı

Hac farizası için kutsal topraklara giden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, tüm İslam Alemi'nin ve hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, "Mukaddes Topraklardan herkese selam ve dualarımı iletiyorum. " dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hac farizası için kutsal topraklara giden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hac vazifemi yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunduğumdan bu bayram aranızda olamıyorum.

Bayramın feyzi ve bereketinin tüm İslam Alemi'nin ve siz değerli hemşehrilerimin üzerinde olması, kardeşliğin, yardımlaşmanın ön plana çıkması dileklerimle; Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Mukaddes Topraklardan herkese selam ve dualarımı iletiyorum. " dedi.

Milletvekili Köktaş, insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bayramlar bir anlamda kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, insanların her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir.

Bizler tarih boyunca bayramlarımızı bu anlayışla coşku içinde, heyecan içinde, birlik, beraberlik ve dirlik içinde geçirdik. Bu bayramı da inşallah yine hep birlikte coşkuyla, sevinçle, neşeyle kutlayacak; acılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak yaşayacağız.

Bu duygu ve düşünceler içinde Rabbim, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı daim kılsın. İbadetlerimizi, Kurbanlarımızı kabul eylesin. Bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor; sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."


Yayın Tarihi: 30/08/2017