Yahya Çınkıl: ‘’Millete Hizmet Sevdamızla Yola Çıktık’’


Yahya Çınkıl: ‘’Millete Hizmet Sevdamızla Yola Çıktık’’

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gerçekleşen bu önemli buluşmada Çınkıl, Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetimiyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında Genel Başkan Nuri Seven, yaptığı konuşmada Çınkıl'a başarılar dileyerek, geçmişteki çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade etti. Seven, “Sevdası Samsun olan, Samsun'umuzun kalbi İlkadım ilçemiz için çok önemli hizmetler gerçekleştirmiş, her zaman bizlerin yanında olmuş, enerjisine, heyecanına, çalışma azmine şahitlik ettiğimiz, hem muhabbet ehli hem de işinin ehli olduğunu gördüğümüz Yahya Çınkıl Başkanımıza ziyareti için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YETERLİ VİZYON VE BİRİKİME SAHİBİZ

Millete hizmet etme sevdasıyla yola çıktıklarını ifade eden Çınkıl, kendisini tanıtarak, “İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü, İlkadım Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı ve Sinop İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerimizi alnımızın akıyla, başarıyla, binlerce kardeşimizin gönlüne girecek hizmetler ortaya koyarak ve sizleri mahcup etmeyecek şekilde tamamladık. Bir yandan milletimizin yaşam standardını artıracak, hayatını kolaylaştıracak projelere imza atarken diğer yandan da gönlüne dokunacak işler gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Görev süreleri içerisinde hemşehri dernekleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare ve iş birliği içinde olduklarını belirten Çınkıl, “ Her bir insanımız bizim için değerli ve önemlidir. Bu anlayışla yediden yetmişe her bir kardeşimizi dinliyoruz. Biz bu süreçte bize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bizim çalışma anlayışımızda azimle, sabırla, inançla, aşkla gece gündüz demeden koşturmak var. Geçmişte bulunduğumuz görevler itibariyle Gönül Belediyeciliği, Sosyal ve Kültürel Belediyecilik, Hizmet ve Yatırım Belediyeciliğini başarıyla tatbik ettik. Toplumun her kesiminden takdir gördük. Ötekileştirmeyen, kucaklaştıran, ayrıştırmayan, bütünleştiren bir anlayışla çalıştık.” ifadelerini kullandı.

Çınkıl, şunları söyledi: “Bugün de her gittiğimiz yerde sevgiyle karşılanıyor ve teveccüh görüyoruz. Hemşehrilerimizin gözlerinde gördüğümüz heyecan ve sevgi çalışma azmimizi artırıyor. Artık İlkadım'la bütünleştiğimizi görüyoruz. Bugün çok net bir şekilde biz hazırız, İlkadım hazır diyebiliyoruz. Nasip olursa İlkadım'da uygulayacağımız Belediyecilik modeli İlkadım'da yaşayan 340 bin kardeşimizin her birinin gururla sahipleneceği bir model olacak. İlkadım için tertemiz yeni bir sayfa açacağız. İlkadım ilçemizin sorunlarını da bu sorunların çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Yol haritamız hazır. Bismillah dediğimizde nereden nasıl başlayacağımızı biliyoruz. İlkadım ilçemizi Türkiye Yüzyılına yaraşır, marka bir şehir yapacak vizyon ve birikime sahibiz.”

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Seven, ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'a, ziyaretin anısına özel tasarlanmış Sevdamız Samsun Genel Merkezi kravatını hediye etti.


Yayın Tarihi: 24/12/2023 - 16:59