Lovelet Outlet’ten Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenlikleri


Lovelet Outlet’ten Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenlikleri

Lovelet Outlet Geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yılda coşku dolu kutladı.

23 Nisan’da minikler Lovelet Outlet ’te buluştu, gün boyu devam eden eğlence programında minikler kadar büyüklerde eğlendi.

Lovelet outlet 23 Nisan Çocuk şenlikleri programında eğlencenin yanı sıra güzel projelere de imza attı. Birçok okul ve firmaların stantlarının yer aldığı şenlikte her yıl olduğu gibi KIZILAY bağış standı da yer aldı. KIZILAY standında uçurtma satışı yapılırken elde edilen tüm gelir KIZILAY’a bağışlandı. Neşeli Yüzler Anaokulu Standında da ise minik kalpler LÖSAM için sebze meyve satışı yaptılar. Sosyalben Vakfının da yer aldığı etkinlik programında oluşturdukları oyun atölyeleri büyük ilgi gördü.

Hasköy Cumhuriyet İlkokulu, Uğur Okulları, Gelişim Jimnastik Akademi Spor Kulübü, Mafem Eğitim Kurumları, Çocuk Kalbi Kreşi, Doğa Koleji, Nisan Masalı Kreşi, Artı Bilim Koleji, Zorlu Eğitim Kurumları, Armada Okulları gibi bir çok okulun katıldığı etkinlikte eğlenceli dans gösterileri, halk oyunları, jimnastik gösterileri, bando gösterisi, step gösterisi, Kafkas gösterisi, oyun hamuru ve yüz boyama gibi birçok etkinlik yer aldığı günde kostümlü karakterler ve palyaçolarla etkinlik alanı renklendi.

Nişantaşı Sanatı’nın çocuklarla birlikte yaptığı Ebru Sanatı etkinliği çok sevilirken, Elanın Lol Bebekleri sergisi, İlkiz Anaokulu Sanat sergisi, Öykü Adası seramik sergisi de çocukların ilgisini çeken alanlardan oldu.

Organizasyon kapsamında Fiat, Dünyagöz, Büyük Anadolu, TEMA, Playdoh, Akdağ, Nesquik, Cocacola Türker dondurma gibi etkinlik ve tanıtım stantları da yer aldı.

Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı kampanyalar ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile Karadeniz halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.


Yayın Tarihi: 23/04/2019