Yeşilyurt AVM Miniclup Mart Ayı Etkinlikleri Dopdolu


Yeşilyurt AVM Miniclup Mart Ayı Etkinlikleri Dopdolu

Dört Mevsim Takvimi Yapımı Atölyesi

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin büyük ilgi gören Miniclub etkinlikleri dopdolu bir içerikle yeni dönemde minik ziyaretçileriyle buluşuyor. Oyunlar, yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle dolu Miniclub etkinliği her Cumartesi-Pazar günü birbirinden eğlenceli sanat faaliyetleri gerçekleştirecek.

Mart ayında Yeşilyurt AVM’ ye gelen çocuklar her Cumartesi ve Pazar günü 14:00-18:00 saatleri arasında tamamen ücretsiz olan ve bütün malzemelerini Yeşilyurt AVM’nin karşılayacağı, birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlayacak. Mart ayında ‘’Dört Mevsim Takvimi Yapımı Atölyesi’’ gerçekleştirecek Yeşilyurt AVM Miniclub Çocuk Atölyesi katılımcıları, kendilerini rahatlıkla ifade edebilecekleri bir ortam, yaratıcılıklarının renkli dünyasını keşiflerini ve hayal güçlerini harekete geçirme fırsatı buluyor. Mart ayı boyunca her hafta sonu devam edecek ‘’Dört Mevsim Takvimi Yapımı’’ etkinliğinde, Minikler biraz keçe, biraz mukavva ve çeşit çeşit malzeme ile yapacakları takvimler ile Miniclub Mart ayını da dolu dolu geçirme fırsatı bulacaklar. Düşevi Sanat Merkezi eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilecek etkinliklerde çocuklar el, göz ve dikkat becerilerini arttırmanın yanı sıra, öz güven gelişimlerine de ayrıca katkıda bulunuyor.

Yeşilyurt AVM fast food katında uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen Miniclub çocuk eğlencesi Mart ayı boyunca her Cumartesi-Pazar saat 14.00 - 18.00 arasında.

Yeşilyurt AVM MİNİCLUB tüm minikleri birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve aktiviteler ile eğlenirken öğrenmeye davet ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere facebook, twitter, instagram ve www.yesilyurtavm.com adresinden ulaşabilirsiniz!


Yayın Tarihi: 28/02/2019