Pokemonlar Bulvar AVM’de Görüldü


Pokemonlar Bulvar AVM’de Görüldü

Bulvar AVM, nadir görülen Pokemonlar için sizleri şehrin merkezi’ne davet ediyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de kasıp kavuran Pokémon Go’nun kullanıcılar üzerinde yarattığı etki hızla yayılıyor. Yürüyerek oynanan gerçeklik oyununda Bulvar AVM’de yerini aldı ve ziyaretçilerini Pokemon avına davet etti.

Bir döneme damgasını vuran "Pokemon" karakterlerinin yer aldığı Pokemon Go, akıllı telefonlarla oynanan, gerçek zamanlı ve online bir oyun. Oyuncular, telefonlarındaki uygulamayı kullanarak çevrede bulunan Pokemon'ları saptıyor. Daha sonra telefon kamerasını açan kullanıcılar, bu sayede gördükleri Pokemonlara "Poke Topu" ile vurarak onlara sahip olabiliyor. Oyuncular sahip oldukları Pokemonları geliştirebilirken, diğer oyuncularla da bölgede bulunan 'Gym'lere sahip olmak için savaşabiliyor. 

Yanlızca yürüyerek oynanan bu keyifli oyun için Samsun’un en elverişli alışveriş merkezi olan Bulvar AVM’nin caddelerinde meydan alanında ve restoran avlusu bölgelerinde Picachu, raichu, Bulbasaur, Charmender ve Butterfree gibi birçok pokemon karakterini yakalamak mümkün olacak gibi görünüyor.


Yayın Tarihi: 14/07/2016