Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını


Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını

Ordu Valiliği'nin himayesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) işbirliğiyle bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Ordu Tanıtım Günleri" etkinliği, ziyaretçi akınına uğruyor.

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda devam eden “Ordu Tanıtım Günleri”ne İstanbul ve çevre illerde yaşayan Ordulular ile İstanbul’lular yoğun ilgi gösteriyor.

Önemli Konuklar Ziyarette Bulundu

“Ordu Tanıtım Günleri”nin 3’üncü gününde, vatandaşların yoğun ziyaretinin yanısıra protokol mensupları da etkinliğe katılım sağladı.

Etkinliğe katılan konuk protokol mensupları, başta Vali Seddar Yavuz, ORDEF yöneticileri ve belediye başkanları tarafından karşılandı. Vali Yavuz, Ordu Valiliği standında etkinliği ziyaret eden protokol mensupları ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Ordu Eski Valisi ve Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Av.Selim Temurci, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ordu Tanıtım Günleri’nin 3’üncü gününde etkinliğin önemli ziyaretçileri arasında yer aldı.

Protokol ve Ziyaretçilerin Katılımıyla ‘Ordu Karşılaması’ Oynandı

“Ordu Tanıtım Günleri” etkinliği, halk oyunları gösterileri, müzik dinletisi, yöresel sanatçıların yer aldığı konserler gibi aktivitelerle de ilgi çekiyor.

Vali Seddar Yavuz, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, ilçe belediye başkanları ve 352 ziyaretçininkatılımıyla toplu halde ‘Ordu Karşılaması’ oynandı.

Vali Seddar Yavuz’un start vermesi ile birlikte alanda bulunan 352 kişi aynı anda 10 dakika süreyle ‘Ordu Karşılaması’ oynadı.

 


Yayın Tarihi: 14/10/2017

Diğer Resimler

Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını
Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını
Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını
Ordu Tanıtım Günlerine Ziyaretçi Akını