Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Aleyna Durmaz Kaçırıldı mı ?


Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Aleyna Durmaz Kaçırıldı mı ?

Samsun'da 8 Şubat'ta Sabah Saat 10.00'da Kolpınar Mahallesi'ndeki evlerinden alışverişe gidiyorum diye çıkan Aleyna Durmaz sır oldu.

Aleyna Durmaz'ın annesi Ayla Durmaz, kızının Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuduğunu, sınıfta kalınca okulu bıraktığını ve bir kuaförün yanında bir ay çalıştıktan sonra işi bıraktığını söyledi. Anne Durmaz kızının kendi başına bir hayat kurmak istediğini ve onun bu zaafından yararlanılarak kandırıldığını iddia etti.

Kayıp ilanı olan afişleri her yere dağıttıklarını ancak bugüne kadar bir sonuç alamadıklarını belirten Durmaz vatandaşlardan yardım istedi. Kızını yaşı küçük olduğu için sakladıklarına inandıklarını söyleyen anne Durmaz,  evlilik amacıyla kaybolduğunu düşünmediğini ve sosyal medya hesabından konuştuğu kişilerin onu kandırdıklarını da bildirdi.

Aleyna'nın çok saf ve herkese inanan bir çocuk olduğunu ifade eden anne Durmaz: "Allah rızası için gören, duyan, bilen varsa elini vicdanına koysun çocuğumdan bana bir haber versin. Aleyna kızım ne olursun çok perişanız. Günlerdir yemedik, uyumadık, baban perişan oldu, bir ses ver yavrum, hayatından dahi endişe ediyorum" dedi.

Kaynak: karadenizhayat.com


Yayın Tarihi: 20/02/2017