Kudüs Özgürdür, Özgür Kalacaktır


Kudüs Özgürdür, Özgür Kalacaktır

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, ABD Başkanı Donald Trump tarafından Kudüs’ün İsrail başkent olarak tanıdığını açıklayan skandal karara tepki gösterdi. Muhsin Oğul mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Her geçen gün İslam coğrafyası zalimlerin kirli planlarıyla  küresel sömürü düzeninin kıskacında kan gölüne çevrilmektedir. Geçen zaman diliminde kendilerini   medeniyetin  zirvesinde gören o Kanlı eller; Avrupa’nın merkezinde Bosna’da yaşanan soykırım hafızalarımızda taze iken; Suriye’de her gün kan akarken insanlık dramı yaşanırken; Arakan’da  masum çocuklar ve kadınlar katledilirken; milyonlarca insan yerlerinden yurtlarından ayrılmışken sanmayın ki zulüm saltanatınız ebede dek sürecektir.

“İlk kıblemizin bulunduğu Filistin; 1948 yılından beri yüzlerce yıllık ‘Büyük İsrail Projesi’ çerçevesinde adım adım işgal altına alınarak söndürülmek istenmiştir.İslam’ın ilk kıblesinde ezan-ı Muhammedî’nin yasaklanması, son olarak da Kudüs’ün işgalci siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesi cesaretinde bulunmuş bir eşkıya ordusuna karşı dik duruşun artık Müslümanlar için namus meselesi olduğunu tüm İslâm âlemine hatırlatıyoruz.

Kollarında, nice çileler eriten, umutlar yeşerten  Ey Kudüs özgürsün özgür kalacaksın! “


Yayın Tarihi: 06/12/2017