Kadıköy’de Manchester Zaferi


Kadıköy’de Manchester Zaferi

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında konuk ettiği İngiliz ekibi Manchester United’ı 2-1 yenen Fenerbahçe, sahasında muhteşem bir zafer kazandı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller 2. dakikada Moussa Sow ve 59. dakikada Jeremain Lens’ten geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 89. dakikada Wayne Rooney kaydetti.

Grubumuzdaki diğer maçta ise Zorya Luhansk, Hollanda ekibi Feyenoord’u konuk etti. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 7’ye çıkardı ve gol averajı ile Feyenoord’un arkasından ikinci sıraya geldi. Manchester United 6 puanla üçüncü ve Zorya Luhansk 2 puanla son sırada yer aldı.

Fenerbahçe, grubundaki beşinci maçta 24 Kasım Perşembe günü Zorya Luhansk ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk (Dk. 82 Neustaedter), Lens, Volkan Şen (Dk. 68 Emenike), Sow (Dk. 87 İsmail Köybaşı)

Manchester United: De Gea, Darmian, Rojo, Blind, Shaw, Schneiderlin (Dk. 46 Mata), Herrera, Pogba (Dk. 30 Ibrahimovic), Rashford (Dk. 61 Mkhitaryan), Martial, Rooney

Goller: Dk. 2 Sow, Dk. 59 Lens (Fenerbahçe), Dk. 89 Rooney (Manchester United)

Sarı kartlar: Dk. 12 Schneiderlin, Dk. 18 Herrera, Dk. 73 Mata (Manchester United), Dk. 43 Volkan Demirel, Dk. 55 Alper Potuk, Dk. 71 Skrtel, Dk. 84 Şener Özbayraklı, Dk. 90+5 De Souza (Fenerbahçe)


Yayın Tarihi: 02/11/2016

Diğer Resimler

Kadıköy’de Manchester Zaferi
Kadıköy’de Manchester Zaferi
Kadıköy’de Manchester Zaferi