Spor Kamuoyuna Duyurumuzdur


Spor Kamuoyuna Duyurumuzdur

Spor Kamuoyuna Duyurumuzdur

Samsunspor, 19 Mayıs şehrinin birleştirici gücüdür. Başkanımız ve büyük camiamızın her bir ferdinin özverili katkıları sayesinde takımımız, 11 senenin ardından Süper Lige yükselmiştir.

Bazı sosyal medya hesapları ve yerel basında yer alan; transfer sürecini, ekibimizi, hocamızı, kulüp yönetimi işleyişini ve başkanımızı hedef alan HADSİZ yorumları takip etmekteyiz. Maalesef ki bu yorumların bir kısmı da camiamız içinden kulübümüze ve başkanımıza yönelmektedir. 

Camiamızda eleştiriye her zaman değer verilmiştir. Büyük Samsunspor ailemiz teknik heyetinden,  yönetiminden taraftarına Atatürk’ lü armanın hak ettiği yere gelmesi için çaba sarfederken; hakaret boyutuna varacak şekilde yapılan paylaşımları KINIYORUZ . 

Samsunspor camiasının herhangi bir bileşenine yönelik bir hadsizliğe bugüne kadar sessiz kalmadık, bundan sonra da kalmayacağız. Camiamızın birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan bu kötü niyetli şahıslara karşı hukuki zeminde tüm gücümüzle mücadele edeceğimizi Büyük Samsunspor Taraftarına ve spor kamuoyuna saygılarımızla bildiririz. 

SAMSUNSPOR KULÜBÜ


Yayın Tarihi: 18/09/2023 - 10:21