Şampiyonlar Başkan Kasap’ı Ziyaret Etti


Şampiyonlar Başkan Kasap’ı Ziyaret Etti

Rize’de düzenlenen U15 Ligi futbol müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek Rize Şampiyonu olan Belediye spor U15 Futbol Takımı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan U15 Futbol Takımını tebrik eden Başkan Kasap, “Elde ettiğiniz şampiyonlukla hem bizim hem de Rize’nin gururu oldunuz. Rize Belediyesi olarak bütün sporcularımıza destek oluyoruz. Sizleri yetiştiren ve Rize Şampiyonu olmanızı sağlayan Belediyespor yönetici, antrenör ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yolunuz açık ve başarılarınız daim olsun ” dedi.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğu kaptırmayan Belediye U15 Futbol takımı; Genel Kaptan Aziz Topal, Antrenörler Cengiz Uçak, Kadir Cevahir, Yönetici Muhammet Akarsu ve Personel Ahmet Yağcı ile ziyareti gerçekleştiren şampiyon sporcular, şampiyonluk hikayelerini Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a anlattı.

18-20 Mayıs tarihleri arasında Kars ilinde oynanacak olan U15 Türkiye şampiyonası 1. Kademe Karadeniz Bölge şampiyonasına gidecek olan U15 Futbol takımı, Kars ilinde Erzurum, Ağrı ve Iğdır ilinin takımları ile karşı karşıya gelecek.


Yayın Tarihi: 11/05/2018