Gönül Sofrasına 10 Bin Kişi Katıldı


Gönül Sofrasına 10 Bin Kişi Katıldı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Yabancılar Pazarı önü, Kurtuluş Yolu’nda düzenlenen iftar programına 10 bin kişi katıldı.

İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katılırken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok eşsiz görüntülerin ve büyük bir katılımın yaşandığı iftar buluşmasına katılan vatandaşlara yoğun ilgileri için teşekkür etti.

SOHBETLER EDİLDİ İLAHİLER OKUNDU

İlkadım Belediye Başkanı tarafından Yabancılar Pazarı önü, Kurtuluş Yolu’nda düzenlenen iftar programında Ahmet Kemal Bacak’ın sunum ve şiirleri ile Grup Agah’ın ilahileri gönülleri coşturdu. Ardından Mustafa Altıkat’ın Kuran Tilaveti beğeniyle dinlendi. Büyük buluşmada çocuklarda unutulmadı. Kurulan şişme oyun alanları ile iftar saatinden çok önce gelen aileler çocukları ile eğlenceli zaman geçirdiler.

TOK; SİZDEN ALDIĞIMIZ BU ENERJİ HİZMETE DÖNÜŞÜYOR”

İftar öncesi alana gelerek vatandaşlarla tek tek selamlaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok beklenenden çok daha fazla olan katılım için mutluluğunu dile getirirken; “Bu akşam burada yaşanan birliktelik, kardeşlik ve coşku eşi benzeri olmayan bir mutluluk yaşatıyor. Her şeyden önce siz değerli Samsunlulara katılımınız ve şahsıma gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederim. İşte burada olduğu gibi her zaman hemşehrilerimizle iç içe hizmetlerimizi gerçekleştirirken sizlerden aldığımız bu enerji hizmete dönüşüyor.

İLKADIM ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Konuşmasında istikrarlı bir hükümetin ve ülke yönetiminin verdiği güçle hizmet ve dev projelerin hayat bulduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım son 4 yılda gerçekleştirdiğimiz dev projelerle altın çağını yaşıyor. Geçtiğimiz süre zarfında hizmete giren Derebahçe Sosyal Tesislerimiz ve Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezinin yanı sıra yapımı devam eden Karadeniz’in en büyük Camii ve Külliyesi, Belediye Yeni Hizmet Binamız ve Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimiz ile gelecek 100 yılda hizmet sağlayacak projelerimiz var. Bunların yanında 62 çocuk parkı ve 12 halı sayı gençlerimizin kullanımına sunmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

KÖKTAŞ; “SEÇİM SÜRECİ MİLLETİMİZE HAYIR GETİRSİN”

Ardından söz alarak İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen bu iftar buluşmasında İlkadımlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; “Bizler burada kardeşlik içerisinde huzur ve mutlulukla iftar sofralarımız evlerimizde ve ya böyle büyük meydanlarda kurarken dünyanın birçok yerinde iftar sofrası kuramayan ve ya oruçlarını top ve mermilerin gölgesinde açan Müslümanlar var. Rabbim en kısa zamanda onlara da huzurlu bir ortamda Ramazanın güzelliğini yaşatmayı nasip etsin. Bizler bu huzuru en başta canlarını bu vatan için vermiş şehitlerimize borçluyuz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Öte yandan 24 Haziran’da gerçekleşecek seçim sürecinin milletimizin adına hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan karşı birlik olmuş şer güçlerle de aynı şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

YILMAZ’DAN TOK’A TEŞEKKÜR

Paylaşmanın en güzel yaşandığı Ramazan Ayında böyle büyük bir paylaşım ortamı sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz; “Bu güzel iftar sofrasını kuran Başkanımız Erdoğan beye teşekkür ediyorum. Ancak asıl teşekkürü siz değerli hemşehrilerime yoğun katılımınız için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

KARASLAN; “BU BULUŞMALAR KARDEŞLİĞİN BULUŞMASI”

İftar programına katılan vatandaşlara seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; “Oruç tutmanın sadece aç kalmamak olduğu gibi bu sofrada buluşmakta sadece iftar buluşması değil. Bu buluşmalar paylaşımın, Kardeşliğin ve birlikteliğin buluşması. Bizi manevi atmosferiyle saran bu günlerde bu sofralarda ruhumuz doyuyor. Yine bu günlerde 24 Haziran seçim sürecinin heyecanını da yaşıyoruz. Bu dönemde her birimizin büyük sorumluluk ve geleceğe bırakacağımız miras çok önemli. Biz tarih yazan bir nesil olduk ve şimdi onu taçlandıracak adımları hep birlikte atacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 26/05/2018