Başkan Kırkaya Güven Tazeledi


Başkan Kırkaya Güven Tazeledi

Giresun Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinde 4’üncü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 

Hafta sonu dernek binasında yapılan Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Yılmaz Dizdar, Kâtip Üyeliklerini ise Muhammed Ali Kırkaya ve Muhammed Aktaş yaptı. Toplantıda faaliyet hesap ve denetleme kurulu raporları okunarak ibrası yapıldı. Yapılan ibra sonunda faaliyet hesap ve denetleme kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet hesap ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından, tek liste ile gidilen genel kurulda atama ile göreve gelen ve 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kesim Kırkaya, seçilerek güven tazeledi.

Derneğin kurucu üyelerinden olan ve 3 yıllığına görevi sürdürecek olan Başkan Kesim Kırkaya, üyeleri tarafından kendine gösterilen güvene teşekkür ederek şunları söyledi;

“2010 yılında kurulan ve o günden bu güne kadar birçok farklı alanda etkinlikler ve organizasyonlar düzenleyerek köyümüzün adını duyurmak için var gücümüzle çalıştık. Köylümüzün her yerde sesi olmak için uğraştık. Derneğimizin kurulma aşamasındaki o heyecanımız ile bugünkü heyecanımız aynıdır. Yöremizin her daim adını duyurmak için derneğimiz en büyük aracımızdır. 2 yıl önce vekâleten atandığım başkanlık görevini layığı ile yerine getirmeye çalıştım. Yapmış olduğumuz genel kurulda görevi asaleten aldım. 2 yıldır olduğu gibi, önümüzdeki 3 yıl boyunca da yönetim kadromuz ile çalışacağız. Üyelerimizin ve yöre halkımızın sesi olacağız. Derneğimizin kurulduğu günden itibaren geçen zaman içerisinde başkanlık görevi yürüten, derneğin hangi kademesinde olursa olsun görev alan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”


Yayın Tarihi: 28/07/2019