Hayata Anlam Katanlar Derneği Hem Gönülleri Hem Yuvaları Isıtıyor


Hayata Anlam Katanlar Derneği Hem Gönülleri Hem Yuvaları Isıtıyor

Hayata Anlam Katanlar Derneği, soğuyan havalar ve devam eden Korona Virüs Pandemisi nedeniyle zor durumda bulunan 250 aileye Soba, battaniye, yatak, hijyen malzemesi yardımında bulundu.

Samsun'da faaliyet gösteren Hayata Anlam Katanlar Derneği Korona Virüs (Covid-19) salgını süresince binlerce aileye yaptığı yardımlara yenilerini ekliyor. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile işbirliği halinde hareket eden dernek, soğuyan havalar ve korona virüs pandemisi boyunca mülteci zor durumdaki 250 aileye soba, battaniye, yatak ve hijyen paketi desteğinde bulundu.

YÜZLERCE AİLENİN YUVASI ISINDI

Daha önce il genelinde ve ülke sınırları dışında yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ilke imza atarak, binlerce kişiye ulaşan Hayata Anlam Katanlar Derneği, Korona Virüs Pandemisi boyunca yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

SOĞUK GÜNLERDE ISITACAK YARDIMLAR

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile soğuk kış günlerinde de ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı sürdürdüklerini ifade eden Hayata Anlam Katanlar Derneği Başkanı Murat Değirmenci, "Sosyal alanda yaptığımız projelerin yanında bu süreçte gıda, hijyen ve soğuk havalar nedeniyle battaniye, soba ve yatak yardımlarına daha çok ağırlık verdik. Korona virüs mücadelesinde devletimize yardımcı olabilmek için binlerce aileye gıda ve hijyen yardımında bulunduk. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında yaklaşık 250 aileye soba, battaniye, yatak ve hijyen paketi ulaştırdık. Bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum." dedi.


Yayın Tarihi: 21/02/2021