LÖSEV Samsun Şubesi Sizlerin Destekleriyle Büyüyor


LÖSEV Samsun Şubesi Sizlerin Destekleriyle Büyüyor

LÖSEV Samsun Şubesi Aktif İletişim Sorumlusu Aycan Seymen DİMEF ( Dijital Medya Federasyonu)Genel Sekreteri Muradiye Ergin’i yeni görevi için tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Kadın Kurulu Başkanı Muradiye Ergin, LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının Ülke genelinde yapılan faaliyetlerin Samsun’da da olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti.

LÖSEV 23. yılında Türkiye genelinde sayıları 45 bine yaklaşan lösemili çocuk ve kanser hastalarına, ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerini sürdürüyor.

Bu hizmetlerimizin yanı sıra tüm ailelere gıda, giysi, oyuncak, kırtasiye ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi ihtiyaç duydukları tüm ürünleri duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ile evlerine kadar ulaştırmakta.

LÖSEV Samsun Şubesinin iki yıldır Samsun ve çevre illerde bu yardımları daha yakından sürdürdüğünü belirten şunları söyledi; “Herkesin yapabileceği bir şey mutlaka var. Yedi yaşındaki bir çocuk lösemili kardeşleri için resim yaparak moral motivasyon kaynağı olabilirken, yetmiş yaşındaki bir teyzemiz çocuklar için atkı bere örerek destek olabiliyor. Basının gücünün çok farkındayız. Sizler gibi basın gönüllülerimiz aracılığıyla yaptıklarımız daha çok kişiye ulaşıyor. Bizzat bu hastalığı yaşamış biri olarak sizin hassasiyetinizi çok hissediyorum duyarlılığınız için tüm lösemili çocuklar adına teşekkür ederiz.

LÖSEV Samsun Şubesi olarak en önemli amaçları tüm kanser hastalarına ulaşarak yardımlarını iletmek. Aslında herkes LÖSEV’e hasta yönlendirmesi yapabilir. Çevrenizdeki kanser hastalara LÖSEV’den bahsetmek yapabileceğiniz en anlamlı gönüllülük. LÖSEV ailelerin maddi, manevi, ayni, psikolojik ve sosyal olarak yanlarında oluyor.

Son olarak çok fazla dolandırıcı var. LÖSEV adını kullanarak kapı kapı gezip elden para toplayan kişilerin LÖSEV ile hiçbir bağlantısı yoktur. LÖSEV tüm bağışlarını kurumsal yollar ile gerçekleştirir. Ofisten, bankalardan ve losev.org.tr internet sitesinden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.”


Yayın Tarihi: 26/05/2021