Yusuf Ziya Yılmaz:" Bayramlar Bizi Biz Yapan Değerlerimizdir"


Yusuf Ziya Yılmaz:" Bayramlar Bizi Biz Yapan Değerlerimizdir"

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, bayram programlarında birlik beraberlik mesajı verdi, Şuruç'taki hain saldırı lanetledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Suruç'ta gerçekleşen hain saldırının büyük acısını yaşadıklarını belirterek, "O katiller hukuk önünde en ağır cezayı alacaklar ama en büyük cezayı Rabbim iki cihanda verecektir." dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Bayram namazını Büyük Cami'nde kılan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz,  Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, ardından AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programlarına katıldı.  Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde gerçekleşen bayramlaşmalara da eşlik eden Yılmaz, birlik beraberlik mesajı verdi, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Açıklama yapan Yılmaz, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile aralarında kardeşlerinin de bulunduğu gruba gerçekleşen hain saldırıyı kınadı.

4 kişinin ölümü ve 9 kişinin yaralandığı terör saldırısının insanlık dışı olduğunu ifade eden Yılmaz, hangi kirli emeller olursa olsun demokrasiden, insan haklarından, kardeşlik duygusundan ayrılmayacağını kaydetti.

EN AĞIR CEZAYI MUTLAKA ALACAKLAR

Hain saldırıyı gerçekleştirenlerin en ağır cezayı alacağını ifade eden Yılmaz, "O katiller hukuk önünde gerekli en ağır cezayı alacaklar ama Rabbim en büyük cezayı hem bu dünyada hem de ahrette verecektir. Buna inanıyoruz, hiç kuşkumuz yok. Biz demokrasiden, hukuktan, insan haklarından ayrılmayacağız.  Saldırı, demokrasiye insanlığa yapılmış bir saldırıdır. Kirli hesapları olan iç huzursuzluğu başlatmak isteyenlerin hain planları var. Acımız çok büyük,  içimiz yandı.  Ölenlere Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.  Bir olacağız, diri olacağız hep birlikte kardeş olacağız" dedi.

TEŞKİLATLA BAYRAMLAŞTI

Çarşamba ve Ayvacık ilçesindeki bayramlaşmalarda vatandaş ve teşkilat üyeleriyle kucaklaşan Yılmaz,    bayramın o büyük maneviyatını herkesin yaşaması temennisinde bulundu. Türkiye'nin 24 Haziran'da bir  bayram daha yaşacağını belirten Yılmaz, "Bayramlar bizi biz yapan değerlerimizdir. Bayramın huzurunu yaşarken, bir yandan teşkilatlarımız seçim sürecinde çok iyi bir çalışma performansı sergiledi. Büyük emekler, fedakarlıklar var. Bayram vesilesiyle buradan herkese teşekkür etmek istiyorum. El birliği içerisinde gönül gönüle bu süreci tamamlayacağız." diye konuştu.

Yılmaz, programında halk ziyaretleri de gerçekleştirdi.


Yayın Tarihi: 15/06/2018