Devlet-Millet Dayanışma İçerisinde Gece Gündüz Çalışacağız


Devlet-Millet Dayanışma İçerisinde Gece Gündüz Çalışacağız

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların yeni yılını tebrik ederek, 2018’in ülke, millet ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Yeni yılda acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun ve refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmayı diliyorum” dedi.

“2018’DE ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER TÜRKİYE’Yİ BEKLİYOR”

2018’de, içerde ve dışarda yine çok önemli gelişmelerin Türkiye’yi beklediğine işaret ederek, “Her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilecek yeni sıkıntılara hazırlıklı olmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yılında yapılacak mahalli seçimler ile milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, Türkiye’nin geleceği bakımından kritik öneme sahip olduğunu söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZ HEDEFİ VE PROJESİ OLAN KADROLARA SAHİP ÇIKMALI”

Tüm vatandaşlardan, ülkenin ve milletin geleceği için; heyecanı, hedefi, projesi ve enerjisi olan kadrolara sahip çıkmalarını, onlara yol göstermelerini beklediğini sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kritik süreçte kışkırtmalara karşı uyanık olunması, siyasi hesaplar uğruna milleti birbirine düşürmek isteyenlere fırsat verilmemesi konusunda uyardı.

“Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere sağlık ve afiyet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını şu cümlelerle tamamladı: “2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Yeni yılda acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun ve refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla…”

Kaynak:tccb.gov.tr


Yayın Tarihi: 30/12/2017