Fehmi Öztürk Samsun Büyükşehir’e Aday Adayı Oldu


Fehmi Öztürk Samsun Büyükşehir’e Aday Adayı Oldu

Müteahhit, İş İnsanı Fehmi Öztürk 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Fehmi Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığında gerçekleştirdiği aday adaylığı basın açıklamasında Samsun’u daha iyi yönetmeye talip olduğunu söyledi.

Samsun’u ekonomik alanda son yıllarda büyüyen değil küçülen bir şehir olduğunu belirten Fehmi Öztürk; ‘’İki ovamız, iki ırmağımız var, bunları iyi değerlendirerek şehrin ekonomisini geliştirmek mümkün. Yine her seçim döneminde gündeme alınan ancak bir türlü yapılamayan Batı Çevre Yolu ve Doğu Çevre Yolu projelerinin de bir an önce yapılarak şehrin trafik sorunu çözülmelidir.’’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da büyükşehir ve tüm ilçelerde seçime katılacağını söyleyen Fehmi Öztürk; ‘’ Bu şehri daha iyi yönetmek için Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum’’ dedi.

Fehmi Öztürk kimdir                                           

1961 ORDU doğumluyum.

İlk, orta ve lise eğitimimi Ordu’da aldım.

Orta öğrenim dönemimden itibaren siyasetin içerisindeyim.

1985 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamladım.

1987 yılında evlendim, 3 evladım bulunmaktadır.

1999 yılında Samsun iline yerleştim. Geldiğim tarihten itibaren siyasal faaliyetlerimi Milliyetçi Hareket partisi içerisinde il yönetiminde sürdürdüm

Mesleki faaliyetlerimi ise altyapı ve yol üzerine müteahhitlik yaparak sürdürmekteyim.

                                                                                                       


Yayın Tarihi: 28/11/2023 - 12:44