MMO Samsun Yönetim Kurulundan Başkan Tok’a Ziyaret


MMO Samsun Yönetim Kurulundan Başkan Tok’a Ziyaret

16 – 17 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Genel Kurulu ve Seçimleri sonrası göreve gelen 13. Dönem Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin 2016 – 2017 dönemi Şube Çalışma Programı, Asansör kontrolleri, TİSKON 2017 - Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan; Gerçekleştirilen 13. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri sonrası üyelerinin teveccühü ile oluşan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulunun 2016 – 2017 Çalışma Programı doğrultusunda ilgili Kurum ve Kuruluşları ziyaret ederek birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalıştıklarını, birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerine, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.


Yayın Tarihi: 13/05/2016